De praktijk is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op woensdag is de praktijk geopend van 8.00 tot 12.30 uur.
De praktijk is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Op woensdag is de praktijk geopend van 8.00 tot 12.30 uur.
De duur van een consult is 10 minuten en is bedoeld voor één persoon met één klacht. Indien u meerdere vragen heeft, geef dit door aan de assistente. Zij reserveert dan meer tijd voor u en voorkomt langere wachttijden voor anderen.
Spreekuur op afspraak
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag (8.00 tot 12 uur en van 14 tot 17 uur en op woensdag van 8 tot 12 uur.). Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.
Een telefonisch consult is bedoeld voor korte vragen, waarbij geen onderzoek nodig is of voor het opvragen van uitslagen. U kunt bij de assistente een telefonisch consult aanvragen, waarna er een terugbelafspraak wordt gepland. Een consult per e-mail kunt u sturen naar: praktijkdiederen@ezorg.nl of onder “Contact” op deze site. Houdt er rekening mee dat lang niet alle gezondheidsvragen geschikt zijn om te beantwoorden via telefoon of e-mail.
Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.
Indien het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen of gebracht te worden, kunt u voor 10.00 uur een visite aanvragen. De assistente zal u vragen naar de reden van de visite, zodat zij de urgentie kan bepalen. De visites vinden doorgaans plaats tussen 11 uur en 15 uur.
Omdat er in de praktijk betere onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn, heeft onderzoek op de praktijk de voorkeur.
Op woensdagmiddag en tijdens de vakanties wordt waargenomen door:
Huisartsenpraktijk Coene-Heetkamp
Hoogstraat 7
6085 ED Horn
Tel: 0475-582650
Vakanties 2025:
Carnavalsvakantie: 3 maart t/m 7 maart
Meivakantie: 28 april t/m 2 mei
Zomervakantie: 7 juli t/m 25 juli
Kerstvakantie: 22 december t/m 26 december
OPGELET: Tijdens de vakantie van onze collega’s van Huisartsenpraktijk Coene- Heetkamp is het bij ons extra druk, en andersom ook: We danken u alvast van te voren voor uw begrip hiervoor.
Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt. Tekst volgt.
Buiten de openingstijden:
Spoedpost Roermond:
Nassaustraat 79
6043 EB Roermond
Tel : 0475 771771
Spoedpost Weert:
Vogelsbleek 5
6001BE Weert,
t.o. St Jan’s Gasthuis
tel 0495 677677
Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.
Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. U ontvangt binnen 72 uur een bevestiging van onze praktijk per mail.
Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken.
Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.
Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.
Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop
U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen. Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan.
Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.
Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken. In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.